Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Алфа 156 (парно,климатроник ....)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Алфа 156 (парно,климатроник ....)

Здравейте, както си карах и изведнъж спря радио сд-то. В последствие установих, че е спряло парното, часовника, осветлението в купето (до огледалото за задно виждане и над задните врати плафоните), след натискането на бутона за външна темперетура няма никаква реакция, след като се загаси колата километража се нулира( показва 0.0 км), вътрешен кръг, климатроник. Няма да откажа предложения. Проверих бушоните, но са наред. Остана да я карам на електричар, но преди това реших да ви попитам. Може да е нещо елементарно. Благодаря предварително.

Колега на мен това ми се случи преди месец. Проблема беше в кабел зад касетофона за 5 лева всичко е наред. Успех!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

кой кабел по-точно? (при мен са 5-6). Благоадаря.

Comment

Това ми го установи ел. техник, замерва се и се установява. Казах ти колко ми струваше, не се скъпи чак толкова става въпрос за 5-10 лева.

Comment

Разбрах. Мерси и в понеделник я карам на чичо доктор електричар

Comment

Първоначално публикувано от gedive Покажи съобщение
            Това ми го установи ел. техник, замерва се и се установява. Казах ти колко ми струваше, не се скъпи чак толкова става въпрос за 5-10 лева.
            Нищо не разбрах освен че са ти взели 5 лв.
            Какъв е този кабел зад касетофона ,захранващ ли?
            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Абе няма такъв кабел...
              Така се казва, нали все някакви пари трябва да вземе за смяната на бушона.
              Към колегата с проблема - освен бушоните на основното табло има още няколко, които стоят по-нагоре - погледни и тях внимателно.

Успех.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                Абе няма такъв кабел...
                Така се казва, нали все някакви пари трябва да вземе за смяната на бушона.
                Към колегата с проблема - освен бушоните на основното табло има още няколко, които стоят по-нагоре - погледни и тях внимателно.

Успех.
                А защо си мислиш че преди да отида на майстор не бях погледнал всички бушони, все пак сме българи и обичаме да се ровим по колите си за щяло и нещяло!

Comment

Аз преди време имах същия проблем, работеха ми само фаровете, проблема се оказа в горния ред бушони, както каза колегата Ilko Ivanov и аз рових зад касетофона но там нямаше нищо а и според мен ако е кабел да е замирисало провери ги пак тея горните бушони, не помня точно кой бушон беше .

Comment

Working...
                  X